English

Go Back   Champions of Regnum > English > Technical Support

Technical Support Questions about game technical support to the users of the community

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-19-2006, 02:12 AM   #1
Serumii
Pledge
 
Serumii's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Oregon, USA
Posts: 10
Serumii is on a distinguished road
Exclamation Can't click the "Play" button...

I click the game icon, then agree to the Terms & Conditions, then sign-in, but when the game interface window comes up where you're suppose to click "Play" to start the game, the little blue bar at the bottom that shows the verification process just sits there totally blue with no numbers or words in that area. It doesn't show the black bar with the blue bar going across it that says "140/958" or "Verifying" or "Ready" or anything at all. The play button won't active until it says "Ready" and it doesn't do anything at all. It just sits there with the bar totally blue. I tried every Realm that I'm signed up for too! What should I do!?
!!Confused!! :s

Last edited by Serumii; 11-19-2006 at 02:16 AM.
Serumii no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 11-19-2006, 09:04 AM   #2
Lawie
Apprentice
 
Lawie's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Belgium, Europe
Posts: 60
Lawie is on a distinguished road
Default

maybe your firewall is blocking the game?
Lawie no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 11-30-2006, 01:25 AM   #3
Serumii
Pledge
 
Serumii's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Oregon, USA
Posts: 10
Serumii is on a distinguished road
Default

It's not my firewall because I've been playing for weeks but all of a sudden I can't play anymore, especially after my computer found those Viruses on the game! Thank you for trying though, and have fun on the game, even if I can't.
Serumii no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 11-30-2006, 01:28 AM   #4
danger
Pledge
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 5
danger is on a distinguished road
Default

if a virus infected any regnum files then your virus scanner might have deleted some important files try uninstalling then reinstalling regnum online

hope you fix the problem
danger no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
NGD Studios 2002-2016 © All rights reserved