English

Go Back   Champions of Regnum > English > Technical Support

Technical Support Questions about game technical support to the users of the community

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-22-2013, 03:57 PM   #1
Rhinobolt
Pledge
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 4
Rhinobolt is on a distinguished road
Default "User Already Logged In"

I logged in to play but the game froze without ever loading so I force-quit the program.

I keep trying to log in and it still tells me "User Already Logged in" and it's been 30 minutes.

What should I do to be able to log in again?
Rhinobolt no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 04-22-2013, 04:02 PM   #2
_Kharbon_
Baron
 
_Kharbon_'s Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Czech Republic
Posts: 769
_Kharbon_ is on a distinguished road
Default

Just wait a few minutes, the server will recognise, that the connection was lost and all will be well
__________________
Kharbon
Proud member of
CZ/SK
WM - WM - WM - 56 - 53 - 50

_Kharbon_ no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 04-27-2013, 01:25 PM   #3
Kimahri_Ronso
Baron
 
Kimahri_Ronso's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Arborea
Posts: 649
Kimahri_Ronso is on a distinguished road
Default

I'm trying to log in now, but getting the "user already logged in" message as well....

Anyone could have a look at it please? :P


EDIT: I was trying to use an old Raven account before, got the the same message there and when clicking on the "website" icon in the launcher it takes me to the GS forum instead of this site....
__________________
A voice from the past. Faded.

Last edited by Kimahri_Ronso; 04-27-2013 at 01:38 PM.
Kimahri_Ronso no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 04-27-2013, 06:49 PM   #4
Kimahri_Ronso
Baron
 
Kimahri_Ronso's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Arborea
Posts: 649
Kimahri_Ronso is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Kimahri_Ronso View Post
I'm trying to log in now, but getting the "user already logged in" message as well....

Anyone could have a look at it please? :P


EDIT: I was trying to use an old Raven account before, got the the same message there and when clicking on the "website" icon in the launcher it takes me to the GS forum instead of this site....
Seems to be fixed now, so thanks, if you even did anything.....^^
__________________
A voice from the past. Faded.
Kimahri_Ronso no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 04-28-2013, 02:15 PM   #5
Kimahri_Ronso
Baron
 
Kimahri_Ronso's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Arborea
Posts: 649
Kimahri_Ronso is on a distinguished road
Default

Got it again....

I think I found a way to reproduce the issue.

Start the launcher, type your user name and password then press enter, do not choose server and play but click on the "website" for instance.
After reading some threads on forum I closed Firefox and decided to enter the game but it started to load stuff endlessly only so I closed the launcher. (Maybe if you wait long enough tho you can enter, but I didn't have the patience.)
Re-opened launcher, typed user name and password --> "User already logged in".....
Trying it under WIN7 (64bit).

One thing is sure, something is wrong with the launcher itself imo.
I really hope it helps to fix it, it's a really annoying problem .
__________________
A voice from the past. Faded.
Kimahri_Ronso no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 04-29-2013, 01:53 PM   #6
Frosk
Banned
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4,089
Frosk will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by Kimahri_Ronso View Post
EDIT: I was trying to use an old Raven account before, got the the same message there and when clicking on the "website" icon in the launcher it takes me to the GS forum instead of this site....
That's probably because that "old Raven account" was created at the GS website.

Quote:
Originally Posted by Kimahri_Ronso View Post
Got it again....

I think I found a way to reproduce the issue.

Start the launcher, type your user name and password then press enter, do not choose server and play but click on the "website" for instance.
After reading some threads on forum I closed Firefox and decided to enter the game but it started to load stuff endlessly only so I closed the launcher. (Maybe if you wait long enough tho you can enter, but I didn't have the patience.)
Re-opened launcher, typed user name and password --> "User already logged in".....
Trying it under WIN7 (64bit).

One thing is sure, something is wrong with the launcher itself imo.
I really hope it helps to fix it, it's a really annoying problem .
We'll check out this issue you mention, and if we find anything, we'll try to have it fixed as soon as possible.

Best,
Frosk no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 07-05-2013, 08:23 PM   #7
TeraViventium
Pledge
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 5
TeraViventium is on a distinguished road
Default

How long does it take for the server to log you out? I'm trying to log in for 30 minutes now and I keep getting the freaking "user already logged in message"
TeraViventium no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 07-05-2013, 08:48 PM   #8
TeraViventium
Pledge
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 5
TeraViventium is on a distinguished road
Unhappy

Apparently it takes way too long. It seems I won't take advantage of the booster today ...
TeraViventium no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 07-17-2013, 07:06 PM   #9
Kimahri_Ronso
Baron
 
Kimahri_Ronso's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Arborea
Posts: 649
Kimahri_Ronso is on a distinguished road
Default

I have it again... User already logged in crap.
Anyone could kick my virtual toon so I can finally re-enter pls? :P
__________________
A voice from the past. Faded.
Kimahri_Ronso no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Old 07-21-2013, 02:29 PM   #10
Kimahri_Ronso
Baron
 
Kimahri_Ronso's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Arborea
Posts: 649
Kimahri_Ronso is on a distinguished road
Default

It's getting really annoying that seemingly I'm the only one who is having this issue all time....

Quote:
Originally Posted by Kimahri_Ronso View Post
Start the launcher, type your user name and password then press enter, do not choose server and play but click on the "website" for instance.
After reading some threads on forum I closed Firefox and decided to enter the game but it started to load stuff endlessly only so I closed the launcher. (Maybe if you wait long enough tho you can enter, but I didn't have the patience.)
Re-opened launcher, typed user name and password --> "User already logged in".....

^^ I was doing the very same thing again and ofc "user already logged in"...

Quote:
Originally Posted by Frosk View Post
We'll check out this issue you mention, and if we find anything, we'll try to have it fixed as soon as possible.
Guess you haven't had the time yet.... But until you do, can you kick my toon outta the game world? :P
__________________
A voice from the past. Faded.
Kimahri_Ronso no ha iniciado sesión   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
NGD Studios 2002-2016 © All rights reserved